Vienoje iš savo laidų Argentinos televizijos America TV žurnalistai paviešino D. Maradonos paskutinių metų asmeninių išlaidų sumas.

Anot žiniasklaidos, kiekvieną mėnesį futbolo legenda išleisdavo apie 100 tūkst. eurų.

Tokios sumos nebuvo skirtos vien tik asmeninėms reikmėms. Žurnalistai cituoja patį D. Maradoną, dar prieš keletą metų tvirtinusį, jog jis išlaiko 50 Argentinoje ir už jos ribų gyvenančių šeimų, vienaip ar kitaip susijusių su juo pačiu. Tai – artimesnių ir tolimesnių giminių, kai kurių draugų ir buvusių bendražygių bei šeimos ūkyje dirbusių asmenų šeimos.

„Maitinu 50 šeimų“, – ne sykį kartojo D. Maradona.

„Kodėl šis skaičius toks svarbus? Todėl, kad šie asmenys buvo įpratę gyventi padedami Diego. Klausimas, kaip jie versis dabar. Yra akivaizdu, kad tų šeimų ekonominė situacija tikrai nebuvo pati geriausia“, – tiesioginiame eteryje svarstė laidos vedėjas ir verslininkas Jorge Rialis.

Anot jo, šiuo metu visos asmeninės D. Maradonos sąskaitos yra įšaldytos valstybės. Kol kas vis dar tikslinamos futbolininko mirties aplinkybės, aiškinamasi, pagal kokius principus artimiesiems turėtų būti išdalintas pasaulio čempiono užgyventas palikimas.

60-metis D. Maradona mirė lapkričio 25-ąją savo namuose. Prabėgus kelioms savaitėms po smegenų operacijos, legendinį futbolininką ištiko širdies smūgis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)