82-ejų C. Bilardo artimųjų sąmoningai saugomas nuo šios informacijos, nes tai gali pakenkti nestabiliai vyro sveikatis būklei. Buvęs garsus Argentinos futbolininkas ir treneris tik prieš keletą savaičių buvo išleistas iš klinikos, kur buvo gydomas nuo neurologinės ligos, vadinamos Hakimo-Adamso sindromu.

60-metis D. Maradona mirė praėjusią savaitę, lapkričio 25-ąją savo namuose. Prabėgus kelioms savaitėms po smegenų operacijos legendinį futbolininką ištiko širdies smūgis.

Kaip žiniasklaidai teigė C. Bilardo artimieji, apsaugoti vyrą nuo žinios apie legendos mirtį yra sudėtinga užduotis, tačiau kol kas apie Argentiną sukrėtusį įvykį jis dar nesužinojo.

C. Bilardo treniravo D. Maradoną ne tik Argentinos rinktinėje. 1992-1993 m. jis vadovavo Sevilijos komandai Ispanijoje, kuriai gana nesėkmingai atstovavo ir pats D. Maradona.

Argentinos rinktinės vyriausiuoju treneriu C. Bilardo buvo 1983-1990 m.

Carlosas Bilardo
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)