UEFA Čempionų lygos dvikovoje su Kijevo ekipa „Juventus“ namie trečiadienį laimėjo 3:0, o C. Ronaldo pelnė antrąjį savo komandos įvartį 57-ą min.


Tai buvo 750-asis portugalo karjeros įvartis žaidžiant už klubą ir rinktinę. Tiesa, puolėjui reikėjo keletą sekundžių palaukti, kol VAR sistema leido prancūzei Stephanie Frappart įskaityti įvartį.


Tai buvo tikriausiai vienintelis rimtesnis epizodas rungtynėse, kurį reikėjo aiškintis prancūzei. S. Frappart tapo pirmąja moterimi, teisėjavusia Čempionų lygos rungtynėse.


„Juventus“ komanda į priekį išsiveržė 21-ą min., kai įvartį pelnė nuomos pagrindu į Turiną atkeliavęs Federico Chiesa. Tai buvo pirmas jo įvartis už naują ekipą.

Trečią įvartį pelnė ir pergalę 66-ą min. įtvirtino Alvaro Morata. Tai buvo jo šeštasis įvartis šį sezoną Čempionų lygoje.

Bilietą į kitą etapą turintys Italijos čempionai kitą savaitę išvykoje žais su „Barcelona“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)