Svečiai pradėjo mačą Yussufo Poulseno ir Nordi Mukiele įvarčiais ir, regis, tvirtai kontroliavo įvykius aikštėje. Tačiau tuomet išmušė I. Kahveci žvaigždžių valanda.

Pačioje pirmo kėlinio pabaigoje Turkijos rinktinės atstovas sušvelnino santykį.

Nors po pertraukos Danielis Olmo vėl grąžino „Leipzig“ saugesnę persvarą, I. Kahveči 72-ą ir 85-ą min. pridėjo dar du įvarčius ir rezultatą išlygino.

Visus tris kartus 25-erių saugas pasižymėjo smūgiuodamas kaire koja iš už baudos aikštelės. Tai buvo pirmieji įvarčiai Čempionų lygoje jo karjeroje.

Tačiau komandos draugai sugadino I. Kahveči svajonių vakarą: antrą pridėto laiko minutę Alexanderis Soerlothas visgi išplėšė „Leipzig“ itin reikalingus tris taškus.

9 taškus turintys vokiečiai H grupėje dėl kelialapio į šešioliktfinalį varžosi su „Manchester United“ (Anglija) ir „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija), kurie trečiadienį susitinka tarpusavyje.

Turkai (3 tšk.) likus vienam turui iki grupių etapo pabaigos vilčių nebeturi.


Jau sužaistų rungtynių rezultatai:

Krasnodar“ 1 – 0 „Rennes“
71' [1 – 0] Marcusas Bergas

Stambulo „Bašakšehir“ 3 – 4 „Leipzig“
26' [0 – 1] Yussufas Poulsenas
43' [0 – 2] Nordi Mukiele
45+3' [1 – 2] Irfanas Kahveci
66' [1 – 3] Danielis Olmo
72' [2 – 3] Irfanas Kahveci
85' [3 – 3] Irfanas Kahveci
90+2' [3 – 4] Alexanderis Soerlothas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)