„Prezidentas atsistatydindamas pasiūlė atsistatydinti ir valdybai, tad mūsų pareiga buvo priimti šį pasiūlymą“, – kalbėjo VRFS valdybos narys Janas Nevoina.

Prezidentas ir valdybos nariai savo pareigas vykdys toliau, kol bus išrinkti nauji valdymo organai. Tai turėtų būti padaryta iki ateinančio kovo.

Susirinkime buvo iškeltas klausimas dėl VRFS pasitraukimo iš LFF struktūros, kuriam nebuvo pritarta.

„Vilniaus regionas yra labai svarbus LFF narys, todėl džiugu, kad VRFS nariai, kurie susirinkimo metu išreiškė tvirtą nuomonę apie likimą tarp LFF narių. Net kai sąjungos prezidentas buvo suspenduotas, jų interesai vykdomajame komitete buvo girdimi ir sprendžiami, tačiau norisi, kad sąjunga turėtų tvirtą lyderį, kuris apjungtų visas puses ir su kuriuo vyktų sklandus bendradarbiavimas“, – kalbėjo LFF prezidentas Tomas Danilevičius.

„Šiuo metu federacijoje nėra atstovaujami Vilniaus klubų ir akademijų interesai, kurie kasdien vykdo savo veiklą. Mano nuomone, Vilnius privalo dalyvauti LFF valdyme, kadangi turime vietą VK ir privalome tai išnaudoti. Dabar laukiame rinkimų, pažiūrėsime kokie bus pasiūlymai, ką išrinks bendruomenė ir kokie bus ateities darbai,“ – sakė J. Nevoina.

Tuo metu pats P. Malžinskas socialiniame tinkle pasidalino nuomone, jog nepageidaujamu LFF tapo dėl „elementaraus noro atkeršyti už kai kurių asmenų įžeistas ambicijas.“

Primename, kad praėjusį rugpjūtį P. Malžinskas nesėkmingai metė pirštinę T. Danilevičiui LFF prezidento rinkimuose. Prieš tai dėl neva diskredituojančių pasisakymų buvo suspenduota VRFS vadovo narystė LFF vykdomajame komitete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)