Po „Arsenal“ pakelto kampinio kovodami dėl kamuolio „antrame aukšte“ gynėjas ir puolėjas smarkiai trenkėsi galvomis.

Abiem žaidėjams medicininė pagalba aikštėje buvo suteikiama dešimt minučių. Londono klubo brazilas, nors ir sutvarstyta galva, tęsti rungtynes galėjo. Tuo metu svečių meksikietis greitosios pagalbos automobiliu buvo išgabentas į ligoninę, jam uždėta deguonies kaukė.

„Kai išgirdau šaukiant, kad tai – kodas „raudona“, supratau situacijos rimtumą. Mačiau paniką žaidėjų akyse, visi buvome susirūpinę. Bet Raulis sąmoningas, jis reaguoja į aplinką, kalba. Jis – gerose rankose“, – po rungtynių sakė „vilkų“ strategas iš Portugalijos Nuno Espirito Santo.

Pirmadienį klubas pranešė, jog R. Jimenezui ligoninėje buvo diagnozuotas kaukolės lūžis, jam atlikta operacija, po kurios 29-erių futbolininkas sveiksta palatoje.

Be rezultatyviausio komandos žaidėjo, šiame Anglijos „Premier“ lygos sezone pasižymėjusio keturis kartus, likęs „Wolverhampton“ sugebėjo iš Londono išsivežti pergalę 2:1.

Įvarčius pirmame kėlinyje pelnė Pedro Neto ir Danielis Podence. Rezultatą trumpam išlyginęs buvo Gabrielis.

Du iš trijų rungtynių įvarčių pasiekti smūgiais galva.

Turnyro lentelėje „Wolverhampton“ palypėjo ant šešto laiptelio (17 taškų), „Arsenal“ nukrito į 14-ą vietą (13 tšk.).

Kitose sekmadienio rungtynėse lyderis Londono „Tottenham Hotspur“ (21 tšk.) be įvarčių išsiskyrė su trečią poziciją užimančia kita sostinės ekipa „Chelsea“ (19 tšk.).

Tuo metu Edinsono Cavani benefisas išgelbėjo „Manchester United“ (16 tšk.) kailį akistatoje su „Southampton“ (17 tšk.).

Po Jano Bednareko ir baudos smūgį tobulai realizavusio Jameso Wardo-Prowse'o įvarčių pirmame kėlinyje namuose žaidę šventieji pirmavo 2:0.

Įvykių eigą pakeitė po pertraukos Ole Gunnaro Solskjaero į aikštę mestas urugvajietis.

Sezonui prasidėjus „Manchester United“ papildęs naujokas iš pradžių asistavo Bruno Fernandesui, o vėliau pats dukart smūgiavo tiksliai ir jau per pridėtą teisėjo laiką išplėšė pergalę 3:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)