Ispanijos „La Liga“ pirmenybėse Madrido „Real“ 1:2 nusileido „Alaves“ vienuolikei ir turnyrinėje lentelėje nukrito į ketvirtąją vietą.

Šalies čempionai praleido įvarčius 5-ąją ir 49-ąją minutėmis, o paguodos įvartį 86-ąją minutę pelnė Casemiro. Dėl traumos rungtynių nebaigė Edenas Hazardas.

Kitose šeštadienio „La Liga“ rungtynėse Madrido „Atletico“ 1:0 nugalėjo „Valencia“, „Sevilla“ 1:0 palaužė „Huesca“, o „Elche“ ir „Cadiz“ sužaidė 1:1.

Italijos „Serie A“ čempionate Turino „Juventus“ 1:1 sužaidė su „Benevento“ ir turnyrinėje lentelėje krito į penktą poziciją.

21-ąją minutę pasižymėjo Alvaro Morata, bet prieš pat pertrauką varžovai rezultatą išlygino. A. Morata paskutinėmis mačo minutėmis gavo raudoną kortelę.

Kitose rungtynėse Milano „Inter“ 3:0 sutriuškino „Sassuolo“, o „Verona“ 2:0 pranoko „Atalanta“.

Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse Paryžiaus „Saint Germain“ ekipa 2:2 išsiskyrė su „Bordeaux“ , tačiau išlaikė lyderės poziciją.

10-ąją minutę PSG įsimušė į savus vartus, bet 27-ąją ir 28-ąją minutėmis rezultatą persvėrė tikslūs Neymaro bei Kyliano Mbappe smūgiai. Vis dėlto 60-ąją minutę pasižymėjęs Yacine Adli išplėšė lygiąsias.

Kitose „Ligue 1“ rungtynėse „Marseille“ 3:1 nugalėjo „Nantes“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)