„Chelsea“ futbolininkai per pridėtą laiką svečiuose 2:1 palaužė „Rennes“ vienuolikę.

Franko Lampardo kariauna į priekį išsiveržė po Callumo Hudsono-Odoi įvarčio 22-ąją minutę, bet 85-ąją minutę šeimininkai rezultatą išlygino.

Vis dėlto lemiamą žodį tarė į gimtinę grįžęs Olivieris Giroud. Po keitimo aikštėje pasirodęs puolėjas 91-ąją minutę pasižymėjo galva ir padovanojo „mėlyniesiems“ pergalę.

„Sevilla“ taip pat per pridėtą laiką išvykoje 2:1 dramatiškai įveikė „Krasnodar“ ekipą.

Mačo Rusijoje scenarijus buvo panašus: „Sevilla“ veržėsi į priekį 4-ąją minutę po Ivano Rakitičiaus įvarčio, bet „Krasnodar“ lygino rezultatą 56-ąją minutę.

Galiausiai rungtynių herojumi tapo „Sevilla“ puolėjas Muniras, kuris penktą pridėto laiko minutę pasiuntė kamuolį į vartų tinklą ir padovanojo Ispanijos ekipai trečią pergalę iš eilės.

Anglijos ir Ispanijos komandos turi po 10 taškų, todėl per likusius du turus spręsis tik pirmosios E grupės vietos klausimas.

„Rennes“ ir „Krasnodar“ turi po 1 tašką. Šios komandos kovoja dėl trečiosios grupės vietos, kuri leis dalyvauti Europos lygos atkrintamosiose.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)