Traumas jau kurį laiką gydosi Sergio Busquetsas ir bent pusmečiui iš rikiuotės iškritęs supertalentas Ansu Fati, o šeštadienį Madrido „Atletico“ klubui 0:1 pralaimėtose rungtynėse susižeidė dar du svarbūs „Barcos“ nariai.

Katalonų komandos senbuvis Gerardas Pique patyrė kryžminių raiščių traumą, o prie centro gynėjo prisijungė ir krašto gynėjas Sergi Roberto – jam plyšo raumuo. Abu futbolininkus „Barcelona“ prarado ilgam.

Susižeidęs yra ir dar vienas komandos centro gynėjas Ronaldas Araujo, todėl vieninteliai sveiki šios pozicijos žaidėjai yra Clementas Lenglet ir Samuelis Umtiti. Kraštuose katalonai turės verstis su Jordi Alba ir Sergino Destu.

Į antrąją „La Liga“ turnyrinės lentelės pusę nukritusi Ronaldo Koemano treniruojama komanda nuo lyderių „Atletico“ jau atsilieka 9 taškais, o nuo principinių varžovų Madrido „Real“ – 6 taškais.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)