Centrinėje „La Liga“ turo akistatoje „Atletico“ futbolininkai namuose „Barceloną“ nugalėjo 1:0. Vienintelį įvartį pirmojo kėlinio paskutinėmis akimirkomis pelnė Yannickas Carrasco.

„Barca“ pirmavo ir pagal kamuolio kontrolę (54 proc.), ir pagal smūgius (13-9), ir pagal smūgius į vartų plotą (4-2), tačiau Ronaldo Koemano auklėtinių pastangos šiame mače vaisių nedavė.

„Atletico“ vairininkui Diego Simeone tai yra pirmoji pergalė prieš „Barceloną“ vietiniame čempionate – argentinietis triumfavo 18-uoju bandymu.

Madrido klubas su 20 taškų turnyrinėje lentelėje pakilo į antrą vietą, o „Barcelona“ su 11 taškų yra vos 10-oje pozicijoje.

„Manchester United“ vienuolikė šeštadienio vakarą 1:0 išvargo pergalę prieš „West Bromwich Albion“ komandą.

Antrojo kėlinio pradžioje į WBA vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, ir nors Bruno Fernandesas mušė nesėkmingai, po VAR peržiūros teisėjas leido baudinį pakartoti. Šansą pasitaisyti gavęs portugalas nesuklydo.

Rungtynių pabaigoje WBA kilo į lemiamą šturmą bei netgi drebino vartų skersinį, tačiau „raudonieji velniai“ sugebėjo išsaugoti minimalią persvarą iki finalinio švilpuko.

„Manchester United“ turnyrinėje lentelėje pakilo į devintąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)