Susitikimo su „Monaco“ futbolininkais išvykoje pradžia šalies čempionams nieko blogo nežadėjo – PSG superžvaigždė Kylianas Mbappe 25-ąją minutę išvedė sostinės komandą į priekį, o 37-ąją minutę puolėjas persvarą padvigubino.

Negana to, iki pertraukos PSG spėjo pasiųsti kamuolį į vartus dar du kartus, bet įvarčiai po VAR peržiūrų nebuvo įskaityti dėl nuošalių.

46-ąją minutę aikštėje po keitimo pasirodė „Monaco“ veteranas C. Fabregas, kuris rungtynėms padarė didelę įtaką. 33-ejų saugo įkvėpta šeimininkų komanda jau 52-ąją minutę švelnino atsilikimą, kai pasižymėjo Kevinas Vollandas.

65-ąją minutę rezultatas buvo išlygintas. Po C. Fabregaso rezultatyvaus perdavimo dar vieną įvartį mušė K. Vollandas.

PSG bandė atkurti pranašumą, bet to padaryti nepadėjo ir 60-ąją minutę aikštėje po keitimo pasirodęs Neymaras. Galiausiai viską išsprendė tas pats C. Fabregasas.

Paryžiaus ekipos gynėjas Abdou Diallo apmaudžiai prarado kamuolį ir po klaidos pargriovė varžovą baudos aikštelėje. Teisėjas nedvejodamas parodė jam raudoną kortelę ir skyrė 11 metrų baudinį, kurį C. Fabregas realizavo ir padovanojo šeimininkams pergalę.

Trečią sezoną Prancūzijoje žaidžiančiam veteranui tai buvo tik antrasis įvartis Monako klube per 45 mačus.

„Monaco“ po pergalės pakilo į antrąją turnyrinės lentelės vietą. Niko Kovačo treniruojama ekipa nuo PSG atsilieka 4 taškais.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)