Ilgą laiką A lygos turnyro lentelėje pirmavusios „Sūduvos“ komandos gretose COVID-19 buvo diagnozuotas net 20 asmenų, o dabar panašioje situacijoje atsidūrė Latvijos futbolo čempionato lyderė „Riga“ komanda.

Oficialiai paskelbta, kad koronavirusas nustatytas 16 asmenų „Riga“ klube, 14 iš jų yra pagrindinės ekipos žaidėjai.

Dėl šios priežasties komandos treniruotės sustabdytos, klube atliekami papildomi testai.

Šiuo metu „Riga“ su 69 taškais po 25 susitikimų Latvijos čempionate užima 1-ąją vietą, tačiau komandai iki sezono pabaigos liko sužaisti dar dvejas rungtynes. Lapkričio 26 yra suplanuotos „Riga“ rungtynės su principine varžove Rygos RFS, o lapkričio 29 d. komanda turi žaisti su „Ventspils“ futbolininkais.

Tiesa, „Riga“ situacija žvelgiant į turnyro lentelę yra kur kas geresnė už tą, kurioje prieš paskutinį A lygos turą buvo „Sūduva“, lenkusi „Žalgirį“ tik 1 tašku.

„Riga“ savo persekiotoją ir rungtynėmis mažiau žaidusią RFS komandą lenkia 9 taškais bei aukso medalius gali užsitikrinti artėjančiose tarpusavio rungtynėse. Tiesa, dėl pastarosios COVID-19 situacijos šis mačas greičiausiai bus perkeltas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją