A diviziono 2 grupės favoritų akistatoje Belgijos rinktinė nugalėjo anglus 2:0 bei atėmė iš jų viltis patekti į pusfinalį.

Pergalę Belgijos nacionalinei komandai padovanojo Youri Tielemansas ir Driesas Mertensas, kurie mušė gražius įvarčius 10-ąją bei 24-ąją minutėmis.

Į pusfinalį pateks tik A diviziono grupių nugalėtojai. Iš belgų (12 tšk.) pirmą vietą paskutiniame ture gali atimti tik danai, kurių sąskaitoje – 10 taškų.

Danijos futbolininkai sekmadienį 2:1 palaužė islandus. Pergalę lėmė du Christiano Eriksseno 11 m. baudiniai. Lemiamas buvo pelnytas jau per pridėtą mačo laiką.

Belgai ir danai paskutiniame ture žais tarpusavyje.



A diviziono 1 grupėje dėl kelialapio į pusfinalį vis dar kovoja trys komandos, bet arčiausiai tikslo yra italai.

Su 9 taškais pirmaujanti Italijos rinktinė sekmadienį 2:0 nugalėjo Lenkiją. Įvarčius pelnė Jorginho ir Domenico Berardi.

Vienu tašku atsilieka Nyderlandai, kurių rinktinė 3:1 įveikė autsaiderę Bosniją ir Hercegoviną. Du įvarčius nugalėtojams pelnė Gini Wijnaldumas, vieną – Memphisas Depay.

Lemiamame ture italai susitiks su Bosnija Hercegovina, o Nyderlandams teks sunkesnis lenkų iššūkis.



B diviziono rezultatai:

Slovakija 1:0 Škotija
Bulgarija 1:2 Suomija
Turkija 3:2 Rusija
Velsas 1:0 Airija
Austrija 2:1 Šiaurės Airija
Čekija 1:0 Izraelis
Vengrija 1:1 Serbija

C diviziono rezultatai:

Šiaurės Makedonija 2:1 Estija
Sakartvelas 1:2 Armėnija
Moldova 0:2 Graikija
Slovėnija 2:1 Kosovas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)