Prieš mačą šeimininkams teko atlikti neplanuotų korekcijų ekipos sudėtyje.

Luką Paukštę pakeitė Ignas Driomovas, o Paulių Golubicką – Ernestas Veliulis.

„Priežastys tos pačios, kurios mus varžo visą pastarąjį laikotarpį“, – teigė V. Urbonas.

Nebus ir kapitono Fedoro Černycho, kuriam skilo kaulas, bei Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjų, kurių laukia atidėtos „auksinės“ A lygos rungtynės su Marijampolės „Sūduva“.

Anot V. Urbono, netektys pastebimos, tačiau specialistas pabrėžė, jog tai galimybė atsiskleisti kitiems žaidėjams.

„Norisi pratęsti sėkmingą seriją. Susicementavo kolektyvas, žaidėjų branduolys, kuris gali parodyti gerą žaidimą, o gal ir teigiamą rezultatą. Aišku, situacija kažkiek kinta dėl auksinių A lygos rungtynių. Neturime ir F. Černycho. Bet nesinori pamesti kelio dėl takelio. Tai yra galimybė kitiems žaidėjams parodyti pretenzijas į startinę sudėtį, ir tą padaryti ne žodžiais, o darbais“ , – kalbėjo V. Urbonas.

Farerų salų rinktinės strategas Hakanas Ericsonas teigė, jog dvikova Vilniuje jo komandai bus naudinga prieš laukiančią pirmo UEFA Tautų lygos etapo atomazgą.

„Džiaugiamės turėdami šias rungtynes, nes po kelių dienų žaisime su Latvijos rinktine. Artima distancija, panašus lietuvių ir latvių žaidimo braižas mums į naudą, mus viskas tenkina.

Nenoriu kalbėti apie lietuvių silpnybes, tačiau mūsų stiprybė – nauja komanda. Manau, kad būsime pasiruošę, akcentuosime žaidimą gynyboje, turime struktūrą puolime, yra ir individualiai stiprių žaidėjų. Farerų salos – maža valstybė, bet mums gerai sekasi ir esu patenkintas, kaip žaidžia komanda.

Rytojaus rungtynėse tęsime savo žaidimo paieškas, stengsimės jį gerinti, džiugu, kad turėsime didelę rotaciją ir ruošimės rungtynėms su latviais. Naudosime visus keitimus, nes startinė sudėtis paskutines dvejas rungtynes nekito“, – planais dalinosi H. Ericsonas.

Mačas sostinės LFF stadione trečiadienį prasidės 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)