Prieš tai lietuviai nusileido varžovams ir išvykoje (0:3). Jonavoje garbės įvartį antrame kėlinyje pelnė Lukas Sendžikas. Prieš tai pasižymėjo Milovanas Draškovičius ir Nikola Vidakovičius.

Atsakomosiose rungtynėse nežaidė čiurnos traumą patyręs Albertas Voskunovičius ir diskvalifikuotas Artūras Juchno. Pirmąjį pakeitė į rinktinę pakviestas Benas Spietinis, o antrąjį – po diskvalifikacijos grįžęs Vladimiras Derendiajevas.

Juodkalniečiai dėl patekimo į finalinį Europos čempionato etapą varžysis su Italijos, Belgijos ir Suomijos rinktinėmis.

Primename, kad šiemet Lietuva pirmą kartą istorijoje turėjo organizuoti pasaulio salės futbolo čempionatą, tačiau dėl koronaviruso pavojaus jis buvo perkeltas į kitus metus.

Rezultatas:

Lietuva 1:2 (0:1) Juodkalnija
10’ [0 : 1] Milovanas Draškovičius
24’ [0 : 2] Nikola Vidakovič
25’ [1 : 2] Lukas Sendžikas

Lietuvos rinktinės sudėtis: Egidijus Žagaras, Vladimir Derendiajev, Justinas Zagurskas, Lukas Sendžikas, Elvinas Navickas, Laurynas Glinskis, Aurimas Pukevičius, Edgaras Baranauskas, Benas Spietinis, Deividas Reimaris, Mantas Makutunovičius, Aurimas Skurdelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)