Iš Milano „Inter“ nuomos pagrindu į „Borussia“ komandą atvykęs V. Lazaro įvartį-gražuolį pelnė įspūdingai – griūdamas į priekį dešine koja kabliu užsukdamas kamuolį į viršutinį vartų kampą.

„Ieškojau būdų pelnyti įvartį ir mačiau, kad kamuolys skrieja truputį už nugaros. Matthias Ginteris buvo šalia ir norėjo galva pasiųsti kamuolį į vartus. Aš tiesiog sušukau jam „palik man“, nežinau, ar jis išgirdo“, – įspūdžiais dalinosi V. Lazaro.

Laimei, M. Ginteris kamuolio nesiekė ir leido savo komandos draugui pelnyti fantastišką įvartį. „Aišku, taip atsitinka ne taip dažnai, kad būtų galima pelnyti įvartį“, – sakė 24 metų saugas.

„Aš iš pradžių galvojau, kad tai varžovai įsimušė sau į vartus, – kalbėjo „Borussia“ strategas Marco Rose'as. – Po visko pažiūrėjau rūbinėje tą įvartį. Turiu pripažinti – nepaisant pralaimėjimo mane tai, kaip futbolo sirgalių, džiugina. Galėjau nusišypsoti, nors pralaimėjimas tikrai nuotaiką sugadino. Valentino viską atliko nuostabiai“.

„Bayer“ vartininkas Lukas Hradecky taip pat išreiškė pagarbą. „Neturiu skrybėlės ant savo galvos, tikrai nukelčiau. Tai neįtikėtinas įvartis“, – sakė Suomijos rinktinės vartininkas.

„Bet kuriuo atveju gaila dėl tokio rezultato. Tai apmaudus momentas ir išties gaila, kad tą savaitę negalėjome baigti pozityviai, – kalbėjo V. Lazaro. – Aišku, įvarčiu didžiuojuosi ir džiaugiuosi, tačiau tuo galėsiu labiau pasidžiaugti po poros dienų ar savaitės“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)