Šalies čempionai išvykoje 1:4 netikėtai nusileido „Valencia“ futbolininkams, kurie turnyrinėje lentelėje pakilo į devintąją vietą.

Zinedine‘o Zidane‘o auklėtiniai pirmieji veržėsi į priekį, kai 23-ąją minutę po Marcelo perdavimo pasižymėjo Karimas Benzema.

Vis dėlto netrukus „Real“ pradėjo byrėti. 30-ąją minutę įvartį mušė 17-metis Yunusas Musah, ir nors jis po VAR peržiūros įskaitytas nebuvo, jau 35-ąją minutę į svečių vartus buvo paskirtas baudinys.

11 metrų baudinį realizavo Carlosas Soleras, o dar po aštuonių minučių „Valencia“ buvo priekyje – kamuolį į savo vartus nukreipė Raphaelis Varane‘as.

Nors „Real“ ilgiau kontroliavo kamuolį ir atliko daugiau smūgių, antrajame kėlinyje „karališkasis“ klubas dar du kartus prasižengė savo baudos aikštelėje, o tai padovanojo C. Solerui dar du baudinius.

23-ejų saugas neklydo – jis realizavo visus tris šiame mače muštus baudinius bei padovanojo savo klubui saldžią pergalę.

Kitose sekmadienio „La Liga“ rungtynėse „Villarreal“ 3:1 nugalėjo „Getafe“, lygos lyderiai „Real Sociedad“ 2:0 pranoko „Granada“, „Valladolid“ 2:1 palaužė „Bilbao Athletic“, o „Levante“ ir „Alaves“ sužaidė 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)