Prieš savaitę sugrįžimo rungtynėse su „Spezia“ du įvarčius pelnęs ir UEFA Čempionų lygos akistatoje su „Ferencvaroš“ rezultatyvų perdavimą atlikęs portugalas pasižymėjo ir šį sekmadienį.

Turino „Juventus“ komanda septintojo „Serie A“ turo mače išvykoje 1:1 sužaidė su Romos „Lazio“.

Svečiams vienintelį įvartį pelnė C. Ronaldo – 35-erių puolėjas po Juano Cuadrado perdavimo kamuolį į vartus nukreipė 15-ąją susitikimo minutę.

C. Ronaldo šį sezoną „Serie A“ pirmenybėse sužaidė tik tris mačus, bet su 5 įvarčiais rezultatyviausiųjų sąraše yra trečias.

Antrajame kėlinyje veteranas patyrė čiurnos traumą ir 76-ąją minutę sėdosi ant suolo užleisdamas vietą aikštėje Paulo Dybalai, o „Juventus“ be savo lyderio pergalės neišsaugojo.

Paskutinę pridėto laiko minutę tašką „Lazio“ komandai išplėšė Felipe Caicedo įvartis. Iškart po jo teisėjas paskelbė rungtynių pabaigą.

Turino ekipa su 13 taškų užima trečią turnyrinės lentelės vietą. Pirmauja 17 taškų turintis „AC Milan“ klubas.


Taškus sekmadienį prarado ir „AC Milan“ klubas, kuris namie 2:2 sužaidė su „Verona“. Rezultatą trečią pridėto laiko minutę išlygino prieš tai baudinio nerealizavęs Zlatanas Ibrahimovičius.

„Napoli“ 1:0 įveikė „Bologna“, „AS Roma“ 3:1 palaužė „Genoa“, „Inter“ ir „Atalanta“ sužaidė 1:1, o „Torino“ ir „Crotone“ – 0:0.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)