Dar rugpjūčio mėnesį Th. Tuchelio treniruojama PSG komanda žaidė UEFA Čempionų lygos finale, o dabar su 3 taškais po 3 rungtynių gali baigti pasirodymą naujajame sezone jau po grupių etapo.

Trečiadienį Paryžiaus ekipa svečiuose 1:2 nusileido „RB Leipzig“ futbolininkams, o ir taip įtemptas Th. Tuchelio ryšys su klubo sporto direktoriumi Leonardo apskritai gresia nutrūkti.

„Čia klaba eina ne apie mano santykius su sporto direktoriumi, o bendrą situaciją klube. Susidaro įspūdis, kad esu po didinamuoju stiklu. Galbūt tai yra normalu, toks spaudimas. Dėl to nesijaučiu blogai“, – „Sky“ kalbėjo Th. Tuchelis.

47 metų strategas nusiteikęs kovingai: „Įjungsime avarinį signalą ir dirbsime, kad aikštėje turėtume savimi pasitikinčią ir su švaria sąžine komandą. Ir čia nesustosime. Žinome, kad turime itin glaudžiai bendradarbiauti su personalu ir klubu. Kiti dalykai neturėtų kažką lemti“.

Spaudos konferencijoje kalbėjęs vokietis bedė pirštu ir į praėjusį sezoną. „Galvojau, kad su keturiais titulais ir finalu Čempionų lygoje bus ramiau, tačiau tai nieko nereiškė. Tačiau dėl to neturiu jokių problemų. Dirbu labai intensyviai“, – sakė jis.

Pastaruoju metu Th. Tuchelis atvirai kritikavo žaidėjų pirkimo ir pardavimo politiką ir dėl to užsitraukė Leonardo nemalonę. Trenerio sutartis su klubu baigia galioti šio sezono pabaigoje.

„Situacija yra tokia, kokia yra. Patys sau negalime pasiūlyti sutarties. Ir negalime nieko priversti tai padaryti. Tačiau ir čia nematau jokios problemos. Dabar nevyksta jokių derybų dėl sutarties pratęsimo, tačiau tai šiuo metu man nerūpi“, – kalbėjo treneris.

Nepaisant dviejų pralaimėjimų trečiose grupės rungtynėse PSG vis dar turi galimybių patekti į kitą etapą. Paryžiaus ekipa turėtų tikėtis palankių atsakomųjų rungtynių su „Manchester United“ ir „RB Leipzig“, kurioms pralaimėjo 1:2.

„Jei būtume tas rungtynes laimėje, dabar pasaulis visiems atrodytų kitoks. Tačiau mums reikia, kad grįžtų žaidėjai ir mums reikia laiko“, – sakė Th. Tuchelis.

Rungtynėse su „RB Leipzig“ dėl traumų negalėjo žaisti Neymaras, Kylian Mbappe, Marco Verratti, Mauro Icardi, Juan Bernatas ir kiti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)