LFF pranešime informuojama, kad Etikos komitetas 2020 m. spalio 22 d. posėdyje žodinio proceso tvarka, dalyvaujant ir pačiam P. Malžinskui, išnagrinėjo LFF Vykdomojo komiteto ir federacijos prezidento Tomo Danilevičiaus prašymą bei priėmė sprendimą.

Pranešama, kad Etikos komitetas atlikęs tyrimą nusprendė pripažinti, jog P. Malžinskas savo veikla socialinio tinklo Facebook paskyroje, elgesiu Vykdomojo komiteto posėdyje ir žiniasklaidoje išsakytais teiginiais pažeidė ne vieną LFF Etikos kodekso straipsnį ir uždraudė jam dvejus metus metus dalyvauti LFF valdymo organų ir kitų LFF organų veikloje.

Pažymima, kad vadovaujantis FIFA, UEFA ir LFF įstatais LFF Etikos komiteto sprendimas gali būti skundžiamas per 30 dienų nuo sprendimo įteikimo dienos Tarptautiniam sporto arbitražo teismui Lozanoje (CAS).

Primename, kad P. Malžinskas su LFF konfliktuoja jau daugiau nei metus. LFF prezidento rinkimuose jis bandė mesti iššūkį T. Danilevičiui, tačiau buvo viešai užsipultas, kovą pralaimėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)