46-erių R. Giggsas nuo 2018-ųjų stovi prie Velso rinktinės vairo, tačiau bent jau per artimiausius tris lapkritį vyksiančius mačus komandos treniruoti negalės.

Priežastis – skandalas, į kurį įsipainiojo Velso futbolo legenda. Britų žiniasklaida antradienio rytą paskelbė, kad R. Giggsas buvo sulaikytas policijos pareigūnų dėl savo merginos užpuolimo.

Nors pats futbolo specialistas neneigia buvęs sulaikytas, jis kategoriškai atmeta jam reiškiamus kaltinimus dėl užpuolimo ir agresijos. Nepaisant to, Velso futbolo federacija nusprendė bent jau laikinai nušalinti jį nuo rinktinės trenerio posto. Bent jau tol, kol paaiškės daugiau įvykio aplinkybių. Pats R. Giggsas sutiko su tokiu federacijos sprendimu.

Laikinai Velso rinktinei vadovaus buvęs R. Giggso asistentas Robertas Page'as.

Velso futbolo federacija atšaukė antradienį turėjusią vyktį spaudos konferenciją, kurios metu R. Giggsas planavo pristatyti į nacionalinę komandą lapkritį kviečiamų žaidėjų sąrašą.

Saugo pozicijoje žaidęs R. Giggsas yra vienas sėkmingiausių visų laikų Velso futbolininkų. Su „Manchester United“ komanda, kuriai atstovavo net 24 metus, jis 13 kartų laimėjo Anglijos „Premier“ lygą, 2 kartus triumfavo UEFA Čempionų lygoje ir susižėrė daugybę kitų apdovanojimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)