„Real“ B grupėje, kurioje prieš turnyrą buvo vadinamas aiškiu favoritu, turi vos vieną tašką ir užima paskutinę, ketvirtąją vietą. Karališkasis klubas pirmajame mače namie 2:3 turėjo pripažinti Donecko „Šachtar“ pranašumą, o paskui svečiuose tik paskutinėmis minutėmis išsigelbėjo nuo pralaimėjimo Menchengladbacho „Borussia“ komandai – 2:2.

„Inter“ taip pat neiškovojo nė vienos pergalės. Ši ekipa abi dvikovas baigė taikiai: 2:2 savo aikštėje – su „Borussia“ ir 0:0 išvykoje – su „Šachtar“. Italijos ekipa su „Borussia“ dalijasi antrąją-trečiąją vietas. Jos surinko po du taškus. Keturis sukaupė ir pirmauja „Šachtar“ futbolininkai.

Standings provided by SofaScore LiveScore

„Inter“ klubui žaidimas nesiklijuoja ir Italijos čempionate, kuriame jis rikiuojasi tik šeštas. Praėjusiame ture Milano komanda nesugebėjo įveikti turnyro lentelės apačioje esančios „Parma“ ekipos – 2:2. „Inter“ iš paskutinių šešių mačų ir Čempionų lygoje, ir Italijos pirmenybėse laimėjo tik vieną.

„Real“ Ispanijos lygoje žengia antras. Praėjusiose rungtynėse Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai 4:1 pranoko „Huesca“.

Madrido ir Milano komandos Europos turnyruose tarpusavyje žaidė 15 kartų. Minimalią persvarą turi „Inter“, kuris oponentus įveikė septynis sykius, šešerias rungtynes pralaimėjo, o dvi akistatos baigėsi taikiai. Pastarąjį kartą ekipos santykius aiškinosi labai seniai – 1998-aisiais.

Šią savaitę daugelyje rungtynių garsūs klubai egzaminuos potencialiai silpnesnius varžovus. Čempiono titulą ginantis Miuncheno „Bayern“ antradienį svečiuose kovos su „Salzburg“.

Taip pat šiandien užpraėjusių metų nugalėtojas „Liverpool“ išvykoje mėgins palaužti Bergamo „Atalanta“ futbolininkus. „Barcelona“ rytoj priims Kijevo „Dinamo“. Trečiadienį „Manchester United“ Turkijoje išbandys jėgas su Stambulo „Basaksehir“, o Turino „Juventus“ Vengrijoje rungtyniaus su „Ferencvaros“.

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“, TV6 kanalai bei naujos kartos televizija „Go3“ šią savaitę parodys devynerias rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

lapkričio 3 d.

19.45 val. „Lokomotiv“ - „Atletico“ („TV3 Sport“),
21.50 val. „Salzburg“ - „Bayern“ (TV6, „Go3“),
21.50 val. „Real“ - „Inter“ („TV3 Sport“),
21.50 val. „Atalanta“ - „Liverpool“ („TV3 Sport 2“);

lapkričio 4 d.

19.45 val. „Zenit“ - „Lazio“ („TV3 Sport 2“),
19.45 val. „Bašakšehir“ - „Manchester United“ („TV3 Sport“),
21.50 val. „Barcelona“ - „Dinamo“ („TV3 Sport 2“),
21.50 val. „Ferencvaros“ - „Juventus“ (TV6, „Go3“),
21.50 val. „Leipzig“ - „Saint Germain“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)