G. Bale'as buvo „įšąldytas“ Madrido komandoje – neturėjo jokio vaidmens ir dažniausiai laiką leisdavo ant atsarginių suolo. „Tottenham Hotspur“ komandai paskolintas puolėjas sekmadienį pelnė pirmąjį savo įvartį „Premier“ lygoje po 7 metų pertraukos.

„Esu labai patenkintas G. Bale'u. Jis žino, kad mums jis rūpi ir jis puikiai mums tinka – ramus, labai protingas ir gerai jaučia aplinką. Treniruočių procesas buvo sunkus ir jam teko šiek tiek pakentėti, tačiau mes suteikėme jam tai, ko labiausiai reikėjo. Kalbu apie sporto mokslą, mediciną, mano asistentus ir kitus žaidėjus. Džiaugiuosi, kad jis pelnė pergalingą įvartį“, – kalbėjo J. Mourinho.


Tiesa, Madrido „Real“ interneto puslapis apie G. Bale'o sekmadienio rungtynes, anot BBC, taip ir neparašė.

Paskutinį kartą Velso rinktinės žvaigždė „Tottenham Hotspur“ komandoje žaidė 2012-2013 metų sezoną.

„Nepelniau nė vieno įvarčio nuo sausio mėnesio. Neįtikėtina, bet labai džiaugiuosi, kad grįžau. Esu laimingas, kad galiu žaisti futbolą vėl tokiame puikiame klube“, – sakė G. Bale'as.

Anksčiau su G. Bale'u kartu žaidęs Peteris Crouchas neabejojo, kad puolėjas gerokai patobulėjo: „Jis pagerino savo žaidimą galva. Jis tapo pasaulinės klasės futbolininku. Jis didelis ir stiprus. Jis tikrai dabar kitoks žaidėjas, nei buvo prieš išvykdamas į Madridą“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)