Joao Martinso kariauna neišlaikė įvarčio pranašumo ir 19-ojo turo akistatoje svečiuose su Vilniaus „Riteriais“ sužaidė taikiai – 1:1 (0:0).

Per pirmas 45 minutes abi komandos dažnai oponentams nepagrasino. Antrą mačą „Riterių“ gretose sužaidę Lukas Paukštė neklydo, o Rafaelį Broetto pakeitęs Šarūnas Jurevičius, nors ir poroje epizodų sužaidė neužtikrintai, įvarčio taip pat nepraleido.

Antrojo kėlinio pradžioje „Panevėžys“ sugebėjo išsiveržti į priekį. 54-ąją minutę Ignas Kružikas uždirbo baudos smūgį bei meistriškai jį realizavo.

Svečiai galėjo įtvirtinti rezultatą, tačiau Kotaro Amemiya akistatoje su L. Paukšte smūgiavo tiesiai į vartų sargą. Ši neišnaudota galimybė panevėžiečiams kainavo brangiai.

83-iąją minutę Deividas Malžinskas iš kairiojo krašto atliko gerą perdavimą, o nuo varžovo atitrūkęs Rokas Filipavičius taikliai mušė vienu lietimu.

12-ąjį tašką iškovoję „Riteriai“ vis dar turi teorines galimybes pavyti Gargždų „Bangą“, nuo kurios atsiliekama 3 taškais.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)