Dviems Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkams esant izoliacijoje, jaučiant ligos simptomus ir laukiant COVID-19 testo rezultatų, būsimą intriguojantį savaitgalio susidūrimą Vilniuje tarp vietos „Žalgirio“ bei titulą ginančių čempionų taip pat apgaubė nežinomybė.

A lygos valdyba antradienį diskutavo nuotoliniame posėdyje ir aptarė galimus sezono atomazgos scenarijus.

„Trečiadienį turėtų paaiškėti abiejų „Sūduvos“ futbolininkų testų rezultatai, o Vyriausybė praneš sprendimą dėl tolimesnio sporto renginių organizavimo – po to įvyks nuotolinis A lygos valdybos posėdis.

Jeigu testų rezultatai bus teigiami, galutinai spręsime dėl naujos rungtynių datos“, – teigė A lygos prezidentas Janas Nevoina.

Trečiadienį bus sužaistos atidėtos praėjusio turo rungtynės tarp Vilniaus „Riterių“ ir „Panevėžio“. Dvikovos pradžia LFF stadione – 18.30 val.

Šeštadienį suplanuotos paskutinės dvikovos, kurios visos turėtų prasidėti 17 val.

LFF taurę iš „Sūduvos“ praėjusį savaitgalį paveržęs „Panevėžys“ bandys pabėgti iš paskutinės vietos rungtynėse su Gargždų „Banga“, „Riteriai“ to paties sieks svečiuose pas bronzą užsitikrinusį „Kauno Žalgirį“.

Tuo metu „Sūduvai“ ketvirtą iš eilės čempionų titulą atneštų ir lygiosios Vilniuje, mat prieš „Žalgirį“ Sauliaus Širmelio auklėtiniai turi vieno taško persvarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)