Rungtynės Milano „San Siro“ stadione baigėsi kovingomis lygiosiomis 3:3.

Šeimininkai tris kartus buvo išsiveržę į priekį – dusyk po koronaviruso atsikračiusio veterano Zlatano Ibrahimovičiaus įvarčių. 39-erių švedas pasižymėjo kontratakoje ir nuo 11 m žymos.

Iš viso jo sąskaitoje šiame sezone yra jau šeši įvarčiai – daugiausiai iš visų lygos žaidėjų. Puolėjas aikštėje pasirodė tik trijuose mačuose, bet visuose surinko po dublį.

Dar vieną taiklų smūgį pirmadienį pridėjo 21-erių belgas Alexisas Saelemaekersas.

Tačiau Edinas Džeko, Jordanas Veretoutas (iš 11 m) ir Marashas Kumbulla tris kartus lygino rezultatą. Pastarasis paskutinį tašką padėjo 84-ą min.

Sužaidus 5 turus „Milan“ pirmauja „Serie A“ (13 tšk.), „Roma“ žengia devinta (8 tšk.).

Anglijos „Premier“ lygos turą užbaigė sunki „Tottenham Hotspur“ pergalė svečiuose prieš „Burnley“ 1:0.

Vienintelį įvartį 76-ą min. galva įmušė Son Heung-minas, pasinaudojęs Harry Kane'o perdavimu.

Pietų Korėjos futbolininkui tai buvo aštuntasis įvartis šiame „Premier“ lygos sezone, o anglui – aštuntas rezultatyvus perdavimus. Abu Jose Mourinho auklėtiniai pirmauja čempionate pagal šias statistikos kategorijas.

Savo ruožtu, „Tottenham Hotspur“ pakilo į penktą poziciją (11 tšk.). Vos taškelį sukrapštęs „Burnley“ lieka 18-as.

Kitose pirmadienio „Premier“ lygos rungtynėse susitiko turnyro lentelės apačioje besistumdantys varžovai. „Brighton“ (5 tšk., 16-a vieta) namuose sužaidė 1:1 su „West Bromwich Albion“ (3 tšk., 17-a vieta).

Šeimininkams pirmame kėlinyje pasitarnavo Jake'o Livermore'o įvartis į savus vartus, tačiau švęsti pirmosios pergalės savoje tvirtovėje šiame sezone neleido 83-ią min kritęs atsakomasis Karlano Granto smūgis.

Po vieną mačą pirmadienį sužaista Vokietijos ir Ispanijos pirmenybėse.

Lėverkuzeno „Bayer“ namuose 3:1 susitvarkė su „Augsburg“ ir šoktelėjo ant ketvirto „Bundesliga“ laiptelio (9 tšk.). Du įvarčius pelnė Lucasas Alario.

Tuo metu „La Liga“ autsaiderių akistata tarp „Levante“ ir Vigo „Celta“ baigėsi 1:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)