Nesudėtingą pergalę iškovojo Prancūzijos čempionai Paryžiaus „Saint Germain“ futbolininkai, kurie namie 4:0 sutriuškino „Dijon“.

Thomaso Tuchelio auklėtiniai sezoną pradėjo dviem pralaimėjimais, tačiau dabar laimėjo šeštą kartą paeiliui ir pakilo į turnyrinės lentelės viršūnę.

Du pirmuosius mačo įvarčius pelnė savo įvarčių sąskaitą Paryžiuje atsidaręs Moise‘as Keanas. Anglijoje neįsitvirtinęs 20-metis puolėjas šį mėnesį į PSG atvyko pagal nuomos sutartį.


Liverpulio „Everton“ ekipai priklausantis italas „Premier“ lygoje per 31 rungtynes įmušė tik 2 įvarčius. Šiai atžymai pasiekti Prancūzijoje jam prireikė tik 2 rungtynių.

Susitikimo pabaigoje du įvarčius pridėjo Kylianas Mbappe.

Kitose „Ligue 1“ rungtynėse „Marseille“ 1:0 įveikė „Lorient“.

Italijos vicečempionai Milano „Inter“ šalies pirmenybių rungtynėse svečiuose 2:0 palaužė „Genoa“ komandą. Įvarčius 64-ąją ir 79-ąją minutėmis pelnė Romelu Lukaku bei Danilo D‘Ambrosio.

Rungtynės nesėkmingai klostėsi „Inter“ žvaigždei Lautaro Martinezui. Argentinietis švaistė progas, buvo nubaustas geltona kortele, o 72-ąją minutę treneris Antonio Conte jį pakeitė.

Tarpsezonio metu į „Barceloną“ persikelti norėjęs, bet Italijoje galiausiai likęs puolėjas keitimu buvo itin nepatenkintas – 23-ejų atletas susikaupusį pyktį išliejo rankomis smūgiuodamas į atsarginių suolelio kėdę.

Per penkis turis 10 taškų iškovojusi Milano ekipa „Serie A“ turnyrinėje lentelėje bent kuriam laikui pakilo į trečią vietą.

Kitose šeštadienio „Serie A“ rungtynėse Romos „Lazio“ 2:1 nugalėjo „Bologna“, o Genujos „Sampdoria“ 3:1 pranoko „Atalanta“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)