Centrinėje šeštojo turo akistatoje „Manchester United“ namuose 0:0 sužaidė su Londono „Chelsea“ futbolininkais.

Pavojingesnes progas viso mačo metu kūrė „raudonieji velniai“, tačiau „aristokratų“ vartus gelbėjo solidžiai pasirodęs vartininkas Edouardas Mendy.

Tiesa, Mančesterio ekipai pasisekė nesulaukti į savo vartus 11 metrų baudinio. Pirmoje mačo pusėje gynėjas Harry Maguire‘as baudos aikštelėje parvertė Cesarą Azpilicueta rankomis, bet teisėjai pražangos neskyrė.

Už imtynių veiksmą pražanga nebuvo paskirta net ir po VAR peržiūros. Buvęs „Manchester United“ gynėjas Patrice‘as Evra per mačo pertrauką juokavo, jog H. Maguire‘as jam primena legendinį imtynininką Hulką Hoganą.

VAR vėl kišo pagalius į ratus ir šalies čempionams „Liverpool“. Jurgeno Kloppo auklėtiniai praėjusią savaitę po abejotino teisėjų sprendimo ir vaizdo peržiūros turėjo tenkintis lygiosiomis su Liverpulio „Everton“, nes pergalingas Jordano Hendersono įvartis buvo neįskaitytas dėl tariamos nuošalės.

Šįkart „Liverpool“ sugebėjo triumfuoti – namuose 2:1 buvo įveikta „Sheffield United“ vienuolikė. Tiesa, po abejotino VAR sprendimo „raudonieji“ atsilikinėjo beveik pusvalandį.

13-ąją minutę į šeimininkų vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys, kurį realizavo Sanderis Berge. Baudinys buvo paskirtas po Fabinho pražangos nepaisant to, jog brazilas žaidė į kamuolį, o kontaktas su varžovo koja įvyko ant baudos aikštelės linijos.

41-ąją minutę rezultatą išlygino Roberto Firmino, ir nors gražus Mohamedo Salah įvartis 63-ąją minutę po VAR peržiūros dėl nuošalės įskaitytas nebuvo, jau 65-ąją minutę „Liverpool“ į priekį išvedė galva pasižymėjęs Diogo Jota.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)