„Bundeslygos“ čempionai Miuncheno „Bayern“ futbolininkai namuose 5:0 sutriuškino Frankfurto „Eintracht“ vienuolikę.

Bavarams pergalę nukalė „tobulą hatt-ricką“ mušęs Robertas Lewandowskis. Lenkas pelnė po įvartį galva, kaire koja ir dešine koja.

Po penkių „Bundeslygos“ turų R. Lewandowskis savo sąskaitoje jau turi 10 įvarčių.


Šiemet puikią formą demonstruojantis puolėjas šįkart pasižymėjo 10-ąją, 26-ąją ir 60-ąją minutėmis, o 72-ąją bei 90-ąją minutėmis darbą pabaigė Leroy‘us Sane ir Leonas Goretzka.

Pergalę apkartino Alphonso Daviesio trauma. Klubas patvirtino, jog čiurną susižeidęs gynėjas negalės rungtyniauti 6-8 savaites.

Hansi Flicko auklėtiniai turnyrinėje lentelėje su 12 taškų po 5 turų yra antri. Pirmoje vietoje su 13 taškų žengia „Leipzig“ futbolininkai, kurie šeštadienį namie 2:1 pranoko Berlyno „Hertha“.

Kitose „Bundeslygos“ rungtynėse šeštadienį „Borussia“ 3:0 sutriuškino „Schalke“, „Monchengladbach“ 3:2 palaužė „Mainz“, o „Freiburg“ ir „Union Berlin“ sužaidė 1:1.

Tuo metu Olandijos pirmenybių lyderis Amsterdamo „Ajax“ klubas reabilitavosi po pralaimėjimo prieš „Liverpool“ UEFA Čempionų lygoje bei „Eredivisie“ mače net 13:0 sutalžė „VVV-Venlo“ komandą.

Svečiuose žaidusi Amsterdamo komanda po pirmojo kėlinio pirmavo 4:0, tačiau 52-ąją minutę iš aikštės buvo išvytas „VVV-Venlo“ žaidėjas Christiaanas Kumas, o tuomet „Ajax“ pradėjo siautėti.

„Ajax“ aštuonis įvarčius pelnė vos per 24 minutes – nuo 54-osios iki 78-osios minutės.

Net penkis kartus pasižymėjo Lassina Traore, po dukart – Klaasas Janas Huntelaaras ir Jurgenas Ekkelenkampas, po kartą – Dušanas Tadičius, Antony, Daley Blindas ir Lisandro Martinezas.

Didžiausią pergalę lygos istorijoje iškovojęs „Ajax“ klubas kamuolį kontroliavo 76 proc. rungtynių laiko bei atliko net 45 smūgius, iš kurių 23 – į vartų plotą.

„Ajax“ per 6 turus surinko 15 taškų ir artimiausią persekiotoją „FC Twente“ lenkia 1 tašku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)