Zinedine‘o Zidane‘o auklėtiniai Ispanijos pirmenybių rungtynėse svečiuose iškovojo pergalę 3:1.

„Real“ su 13 taškų tapo „La Liga“ čempionato lyderiu. „Barcelona“ su 7 taškais nukrito į 10-ąją vietą.

Susitikimas prasidėjo greitais Federico Valverde ir Ansu Fati įvarčiais 5-ąją bei 8-ąją minutėmis, o „Real“ savo pranašumą sugebėjo įrodyti po pertraukos.

63-ąją minutę Sergio Ramosas realizavo 11 metrų baudinį, o 90-ąją minutę tašką padėjo Luka Modričius.


„Barcelona“ šiek tiek ilgiau kontroliavo kamuolį (53 proc. mačo laiko), tačiau pavojingesnes progas kūrė „Real“. Sostinės klubas pagal smūgius pirmavo 15:10, o pagal smūgius į vartų plotą – 9:4.

Vasarą palikti „Barcą“ norėjęs Lionelis Messi šiomis rungtynėmis buvo akivaizdžiai nusivylęs. Pačioje mačo pabaigoje argentinietis buvo nubaustas ir geltona kortele.

Katalonų klubo superžvaigždė nepasižymėjo jau 6-ajame „El Clasico“ iš eilės. Paskutinį įvartį į „Real“ vartus jis mušė prieš 901 dieną – 2018-aisiais.

Ronaldo Koemano treniruojama „Barcelona“ suklupo antrame ture iš eilės. Prieš savaitę 0:1 buvo pralaimėta prieš „Getafe“.

Kitose šeštadienio rungtynėse Madrido „Atletico“ 2:0 nugalėjo Sevilijos „Real Betis“, „Osasuna“ 1:0 pranoko Bilbao „Athletic“, o „Eibar“ 1:0 patiesė „Sevilla“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)