Svečiai iš Ukrainos dominavo pirmajame kėlinyje, per kurį sumušė visus tris savo įvarčius. Pasižymėjo brazilas Tete ir Izraelio atstovas Manoras Solomonas, kamuolį į savo vartus taip pat nukreipė „Real“ gynėjas iš Prancūzijos Raphaelis Varane'as.

Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai bandė gelbėtis po pertraukos. 54-ą min. preciziškai tiksliu tolimu smūgiu rezultatą sušvelnino kroatas Luka Modričius, vos po 5 min. prasiveržimas pavyko brazilui Viniciusui Juniorui.

Jau per pridėtą laiką Federico Valverde pelnė ir išlyginamąjį įvartį, tačiau po VAR peržiūros jis nebuvo įskaitytas dėl nuošalės.

„Real“ vertėsi be kelio traumą patyrusio kapitono Sergio Ramoso ir kito gynėjo Dani Carvajalio.

Kitose B grupės rungtynėse trečiadienį susitinka Milano „Inter“ (Italija) ir Menchengladbacho „Borussia“ (Vokietija).

A grupės kovas lygiosiomis namuose pradėjo „Salzburg“. Pajėgiausias Austrijos klubas 2:2 (0:1) sužaidė su Maskvos „Lokomotiv“.

„Geležinkeliečiai“ pirmavo po portugalo Ederio taiklaus smūgio 19-ą min., tačiau antro kėlinio pradžioje situaciją aukštyn kojomis apvertė vengras Dominikas Szoboszlai ir austras Zlatko Juzunovičius.

Vis dėlto 75-ą min. Vitalijui Lisakovičiui pavyko išplėšti svečiams tašką.

Nors šio sezono Čempionų lygoje dalyvauja net trys Rusijos klubai, pirmame ture nė vienam jų nepavyko iškovoti pergalės. Antradienį šalies čempionas Sankt Peterburgo „Zenit“ savoje aikštėje 1:2 nusileido „Brugge“ (Belgija), o „Krasnodar“ svečiuose tenkinosi lygiosiomis 1:1 su „Rennes“ (Prancūzija).

Kitose trečiadienio A grupės rungtynėse titulą ginantis Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) priima Madrido „Atletico“ (Ispanija).

Rezultatai:

„Salzburg“ 2 – 2 „Lokomotiv“
19' [0 – 1] Ederis
45' [1 – 1] Dominikas Szoboszlai
50' [2 – 1] Zlatko Junuzovičius
75' [2 – 2] Vitalijus Lisakovičius

Standings provided by SofaScore LiveScore

„Real“ 2 – 3 „Šachtar“
29' [0 – 1] Tete
33' [0 – 2] Raphaelis Varane'as (į savo vartus)
42' [0 – 3] Manoras Solomonas
54' [1 – 3] Luka Modričius
59' [2 – 3] Vinicius Junioras

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)