Pirmadienio vakarą „Wolves“ (taip sutrumpintai vadinama Vulverhamptono komanda) išvykoje 1:0 pranoko „Leeds United“ ir „Premier“ lygos lentelėje su 9 taškais po 5 mačų užima 6-ąją vietą.

Socialiniuose tinkluose vis dažniau juokaujama, kad „Wolves“ tapo Portugalijos futbolininkų kolonija Anglijoje, o visiškai namuose jiems pasijusti leido trečiasis komandos aprangų komplektas, išties panašus į vienus iš portugalų rinktinės naudojamų rūbų.

Nuo 2016-ųjų, kai Vulverhamptono klubą įsigijo kinų „Fosun“ grupė, „Wanderers“ ėmė ryškėti portugalų įtaka. Klubas bendrauja su garsiu portugalų agentu Jorge Mendesu, kuris į Angliją priviliojo ne tik trenerį Nuno Espirito Santosą, bet ir 9 futbolininkus portugalus. Ekipoje yra ir vienas brazilas, kurio gimtoji kalba – taip pat portugalų.

Pavyzdžiui, per rungynes su „Leeds United“ aikštėje nuo rungtynių pradžios žaidė 5 portugalai, po keitimo aikštėje pasirodė jų tautietis Rubenas Nevesas ir minėtasis brazilas Fernando Marcalis.

„Iki pilnos laimės „Wolves“ į savo sudėtį betrūksta pasikviesti Cristiano Ronaldo“, – šmaikštauja Sportbible.com.

Wolverhampton Wanderers futbolininkai

Pažymėtina, kad dabartiniai „Wanderers“ sudėties futbolininkai portugalai kartu sudėjus savo šalies rinktinėje yra sužaidę 231 rungtynes. Tiesa, net 210 iš jų – Rui Patricio ir Joao Moutinho asmeninėse sąskaitose.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)