29-erių olandui prireiks operacijos, po kurios šiame sezone į aikštę jis gali ir nebesugrįžti.

„Esu pasiruošęs priimti laukiantį iššūkį. Darysiu viską, kad grįščiau kuo anksčiau“, – drąsinosi vienas „Liverpool“ lyderių.

Klausimas, ar iššūkį pasirengęs priimti jo klubas.

2018 metų sausį už 83 mln. eurų į „Liverpool“ atvykęs aukštaūgis gynėjas iškart tapo viena svarbiausių detalių Jurgeno Kloppo mozaikoje. Pernai geriausio pasaulio futbolininko rinkimuose jis nusileido tik Lioneliui Messi.

Praėjusiame sezone „Liverpool“ išsiskyrė geriausia gynyba „Premier“ lygoje. J. Kloppo auklėtiniai praleido tik 33 įvarčius (vid. 0,9 per mačą).

Šiame sezone per penkerias rungtynes į „Liverpool“ vartus krito jau 13 įvarčių (vid. 2,6).


Šeštadienio susitikime V. van Dijką dar pirmame kėlinyje traumavo „Everton“ ir Anglijos rinktinės vartininkas Jordanas Pickfordas.

Už šį veiksmą arbitras Michaelas Oliveris neskyrė nė pražangos. „The Athletic“ vėliau paskelbė, jog vartų sargui negresia ir papildomos nuobaudos. Esą VAR išanalizavo epizodą ir įžvelgė, jog V. van Dijkas buvo nuošalėje. Be to, J. Pickfordo šuolis varžovui į kojas įvertintas kaip žaidybinis, tad nebuvo priežasties ir parodyti raudoną kortelę.

Rungtynės baigėsi lygiosiomis 2:2, po kurių „Everton“ pirmauja lygoje (13 taškų), „Liverpool“ žengia trečias (10 tšk.).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)