Katalonai išvykoje 0:1 pralaimėjo Madrido „Getafe“ komandai.

Dvikovai pasibaigus R. Koemanas priekaištingai kalbėjosi su oponentų strategu Jose Bordalasu – pasirodo, olandas skundė „Getafe“ gynėją iš Prancūzijos Allaną Nyomą.

„Pasakiau, kad žaidėjas elgėsi nepagarbiai mano atžvilgiu. Neatkartosiu to, ką iš jo išgirdau, tačiau tokiems žodžiams šiuolaikiniame futbole vietos nėra. Tai buvo labai šlykštūs žodžiai“, – spaudos konferencijoje teigė 57-erių specialistas.

Katalonijos radijas vėliau pranešė, jog A. Nyomas „Barcelona“ vairininką pavadino „kalės vaiku“ ir pasiūlė „užsi*rušti“.

Po nesėkmės Ispanijos vicečempionai nukrito į devintą vietą (7 taškai), „Getafe“ žengia ketvirta (10 tšk.).

Antradienį „Barcelona“ pradės pasirodymą UEFA Čempionų lygoje maču namuose su Budapešto „Ferencvaros“ (Vengrija).

Prieš jį katalonai sulaukė nemalonios žinios iš Argentinos. Buenos Airių „Boca Juniors“ klubas pranešė paduodantis „Barcą“ į teismą dėl gynėjo Santiago Ramoso Mingo perėjimo praėjusį vasarį.

18-metis atvyko kaip laisvasis agentas – be perėjimo mokesčio.

„Tikime, kad turime teisių. Tai, kas įvyko, buvo barbariška ir paliko prastą skonį. Šis žaidėjas turi didelį potencialą, antraip „Barcelona“ nebūtų pasirašiusi su juo sutarties“, – skundėsi „Boca Juniors“ prezidentas Amoras Amealis.

S. Ramosas Mingo kol kas atstovauja „Barcelona“ dublerių ekipai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)