Carlo Ancelotti auklėtiniai miesto derbyje išsiskyrė lygiosiomis 2:2 (1:1) su šalies čempionu FC „Liverpool“.

Raudonieji du kartus pirmavo po Sadio Mane ir Mohamedo Salah įvarčių, tačiau šeimininkai abu sykius rezultatą išlygino po smūgių galva: tikslūs buvo Michaelas Keane'as ir Dominicas Calvertas-Lewinas.

Paskutinę pagrindinio laiko minutę raudoną kortelę užsidirbo brazilas Richarlisonas, tiesiomis kojomis atakavęs Thiago Alcantarą.

Svečiai greitai išnaudojo kiekybinę persvarą, kai kamuolį į vartus pasiuntė Jordanas Hendersonas. Visgi po itin įdėmios VAR peržiūros įvartis buvo anuliuotas dėl galimai milimetrinės perdavimą atlikusio S. Mane nuošalės.

Maža to, dvikovos pradžioje Jordanas Pickfordas traumavo Virgilą van Dijką – pranešama, kad „Liverpool“ gynybos ramsčio sezonas jau gali būti baigtas.

Kituose šeštadienio mačuose „Manchester City“ išvargo pergalę 1:0 prieš Londono „Arsenal“, o Londono „Chelsea“ praleido įvartį per teisėjo pridėtą laiką ir tenkinosi lygiosiomis 3:3 su „Southampton“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)