„Cristiano Ronaldo savo noru ir su sveikatos priežiūros institucijų leidimu lėktuvu atskrido į Italiją, kur tęs karantiną savo name“, – teigiama Turino „Juventus“ pranešime žiniasklaidai.

Daug klausimų kilo po to, kaip žmogus, turintis teigiamą koronaviruso testą, gali kirsti valstybių sienas. ESPN cituoja šaltinį, anot kurio, viskas buvo suderinta su atitinkamomis Europos teisės institucijomis.

C. Ronaldo teigiamas COVID-19 testas buvo nustatytas savaitės pradžioje, prieš Tautų lygos rungtynes tarp Portugalijos ir Švedijos.

Įdomu, kad nustačius užkratą Portugalijos futbolo federacija dar kartą tikrino visus rinktinės žaidėjus, su kuriais vakarieniavo ir C. Ronaldo – visi rezultatai buvo neigiami.


„Nežinau, kas jam atsitiko. Jis nejaučia jokių simptomų ir jaučiasi labai gerai, nori žaisti“, – sakė Portugalijos rinktinės strategas Fernando Santosas.

Nepaisant didelio CR7 noro žaisti, dvikovą su švedais jam teko stebėti per televizoriaus ekraną. Portugalai šventė pergalę 3:0.


Jautriai į brolio situaciją sureagavo C. Ronaldo sesuo Katia Aveiro. Dainininkė kalba apie apgaulę.

„Jei Cristiano yra tas, kuris pažadins pasaulį, tuomet turiu pasakyti, kad šis portugalas yra išties atsiųstas Dievo, – socialiniuose tinkluose rašo futbolininko sesuo. – Manau, kad daugybė žmonių, kurie tiki pandemija, testais ir įvairiomis priemonėmis, pamatys, kad tai yra didžiausia apgaulė, kokios nemačiau, kol esu gyva“.

Kol kas nepranešama, kiek ilgai tęsis C. Ronaldo karantinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)