Anglijos rinktinė savo sirgalių akivaizdoje 0:1 nusileido Danijos nacionalinei komandai. Garetho Southgate’o kariaunai tai yra pirmasis pralaimėjimas.

Jau 32-ąją minutę už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo išvytas Harry Maguire‘as, o danai į priekį išsiveržė po to, kai 35-ąją minutę 11 metrų baudinį įmušė Christianas Eriksenas.

Tuo metu Zagrebe vyko 2018 metų pasaulio čempionato finalo pakartojimas, kuriame Prancūzijos rinktinė svečiuose 2:1 palaužė Kroatijos rinktinę.

8-ąją minutę pasižymėjo Antoine‘as Griezmannas, bet pusiausvyrą 65-ąją minutę atstatė Nikola Vlasičius. Galiausiai pergalingą įvartį 79-ąją minutę mušė Kylianas Mbappe.

Nesunkią pergalę iškovojo be Cristiano Ronaldo žaidusi Portugalijos nacionalinė komanda, kuri namuose 3:0 nugalėjo Švediją.

Ryškiausiai spindėjo „Liverpool“ klubo naujokas Diogo Jota, kuris pelnė du įvarčius ir atliko rezultatyvų perdavimą, po kurio pasižymėjo Bernardo Silva.

Varšuvoje tuo metu spindėjo Robertas Lewandowskis, kurio benefisas leido Lenkijai 3:0 triumfuoti prieš Bosniją ir Hercegoviną.

R. Lewandowskis pelnė du įvarčius ir atliko rezultatyvų perdavimą, po kurio pasižymėjo Karolis Linetty.

Kitose A diviziono rungtynėse Belgija 2:1 įveikė Islandiją, o Italija ir Nyderlandai sužaidė 1:1.

B divizione Turkija ir Serbija sužaidė 2:2, Rusija ir Vengrija – 0:0. Izraelis 3:2 palaužė Slovakiją, Škotija 1:0 įveikė Čekiją, Austrija 1:0 pranoko Rumuniją, Norvegija 1:0 patiesė Šiaurės Airiją, Velsas 1:0 įrodė pranašumą prieš Bulgariją, o Suomija 1:0 nukovė Airiją.

C divizione Estija ir Armėnija sužaidė 1:1, Graikija ir Kosovas – 0:0, Šiaurės Makedonija ir Sakartvelas – 1:1. Slovėnija 4:0 sutriuškino Moldovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)