Po pergalės pirmame ture 5:0 prieš Boliviją brazilai nesumažino apsukų ir Limoje 4:2 (1:1) pranoko Peru atstovus.

Nors šeimininkai du kartus pirmavo po Andre Carrillo (6 min.) ir Renato Tapia (60 min.) įvarčių, Tite auklėtiniai atsakė Neymaro „hat-trick'u“ ir Liverpulio „Everton“ puolėjo Richarlisono įvarčiu po kampinio.

Du 11 metrų baudinius reaizavęs ir 90+4 min. kamuolį praktiškai į tuščius vartus įridenęs Neymaras savo įvarčių sąskaitą atstovaujant Brazilijai padidino iki 64-ių per 103 pasirodymus.

PSG snaiperis tokiu būdu pralenkė legendinį Ronaldo (62 įvarčiai per 98 mačus) ir savo šalies istorijoje dabar atsilieka tik nuo Pele (77 įvarčiai per 92 susitikimus).

Antrą pergalę iš eilės įsirašė ir Argentinos futbolininkai, kurie taip pat svečiuose 2:1 (1:1) įveikė Bolivijos komandą.

Boliviečiai išsiveržė į priekį po Marcelo Moreno įvarčio 24 min., tačiau 45 min. vaikiškai suklydo prie savo vartų, kai bandydami išspirti kamuolį kuo toliau pataikė juo į Lautaro Martinezą ir leido varžovams išlyginti rezultatą.

Pergalę argentiniečiams 79 min. išplėšė Joaquinas Correa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)