35 metų puolėjas praleis Portugalijos ir Švedijos rinktinių rungtynes trečiadienį.

Teigiama, kad futbolininkas „jaučiasi gerai, simptomų nejaučia, tačiau yra izoliuotas“.

C. Ronaldo pirmadienį socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kur jis sėdi prie ilgo stalo kartu su kitais Portugalijos rinktinės nariais.

Tiesa, daugiau teigiamų testų iš Portugalijos rinktinės nebuvo nustatyta – likę žaidėjai ketina stoti akistaton su švedais.

„Dėl teigiamo C. Ronaldo testo visi likę žaidėjai buvo dar kartą testuojami trečiadienį ryte. Visų rezultatai neigiami ir visi dalyvavo rinktinės trenerio Fernando Santoso surengtoje treniruotėje. Tautų lygos rungtynės su Švedija vyks kaip numatyta trečiadienį“, – praneša Portugalijos futbolo federacija.

Per tarptautinę pertrauką C. Ronaldo žaidė abejose Portugalijos rinktinės rungtynėse. Puolėjas pradėjo dvikovą su Ispanijos rinktine ir antrojo kėlinio pabaigoje po keitimo paliko aikštę (0:0) bei sužaidė visas Tautų lygos rungtynes su Prancūzija „Saint-Denis“ stadione sekmadienį (0:0).

C. Ronaldo įvarčius pelnė visose „Juventus“ rungtynėse Italijoje šį zezoną.

Penkis kartus prestižinio „Ballon d'Or“ apdovanojimo laimėtojas anksčiau atstovavo Madrido „Real“ ir „Manchester United“ ekipoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)