Labiausiai intrigavusioje sekmadienio akistatoje Europos čempionė Portugalija 0:0 sužaidė su pasaulio čempione Prancūzija.

Įvarčių neišvydo ir Nyderlandų futbolo gerbėjai. Jų palaikoma rinktinė 0:0 sužaidė su Bosnija ir Hercegovina.

Italijos futbolininkai be įvarčių taikiai išsiskyrė su Lenkijos nacionaline komanda.

Anglijos rinktinė 2:1 pranoko Belgiją. Romelu Lukaku 16-ąją minutę mušė pirmasis, bet anglams pergalę padovanojo Marcuso Rashfordo ir Masono Mounto tikslūs smūgiai.

Kitose A diviziono rungtynėse Danija 3:0 sutriuškino Islandiją, o Kroatija 2:1 įveikė Švediją.

B diviziono akistatoje Norvegija 4:0 sutalžė Rumuniją, o net tris įvarčius pelnė pirmą karjeros „hattricką“ rinktinėje pelnęs E. Haalandas. Vieną įvartį pridėjo Alexanderis Sorlothas.

Kituose B diviziono mačuose Suomija 2:0 įveikė Bulgariją, Čekija 2:1 nugalėjo Izraelį, Austrija 1:0 nukovė Šiaurės Airiją, Vengrija 1:0 pranoko Serbiją, Škotija 1:0 palaužė Slovakiją, o Rusija ir Turkija sužaidė 1:1.

C divizione Slovėnija 1:0 nugalėjo Kosovą, Graikija 2:0 įrodė pranašumą prieš Moldovą, Estija 3:3 sužaidė su Šiaurės Makedonija, o Armėnija ir Sakartvelas taikiai išsiskyrė 2:2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)