Lietuvos nacionalinės komandos treneris Valdas Urbonas spaudos konferencijoje teigė, kad nuotaikos geros, o kovai prieš būsimą varžovą pasiruošta.

„Ruošiamės rimtai. Po paskutinių kontrolinių rungtynių Estijoje turėjome laiko atsistatyti ir pasiruošti kovai. Visi žaidėjai sveiki ir pasiruošę. Esame susikoncentravę ir tikimės pasiekti gerą rezultatą.

Rinktinės psichologinė būklė gera, tą galiu drąsiai pasakyti. Dvi paskutinės pergalės vyrams tikrai pridėjo pasitikėjimo savo jėgomis, pridėjo geros emocijos, geros energijos. Tikiu, kad pratęsime tą gerą proveržį. Situacija turnyro lentelėje – komplikuota, todėl kiekvieno taško ar pergalės iškovojimas gali turėti didelę įtaką galutiniam rezultatui“, – teigė V. Urbonas.

Baltarusijos rinktinės treneris Michailas Marchelis negailėjo gerų žodžių Lietuvos rinktinei bei pabrėžė, kad rungtynės bus labai svarbios baltarusiams.

„Mes ir lietuviai esame panašūs tuo, kad propoguojame komandinį žaidimą. Rungtynės mums bus labai svarbios psichologiškai, jeigu nepavyks iškovoti pergalės, po to varžytis bus be galo sunku.

Su didele pagarba žiūrime į Lietuvos rinktinę, tą atspindi ir paskutiniai rezultatai. Pergalės neatsiranda lygioje vietoje, tai yra ilgo proceso dalis. Lietuviai šiuo metu yra geros formos, turi gerą emocinį foną, todėl mums bus labai sunku.

Po rungtynių su Gruzija komandai sunku psichologiškai. Negana to, komandoje yra ir traumuotų žaidėjų. Sunkios sąlygos, tačiau eisime į aikštę tik dėl pergalės“, – teigė M. Marchelis.

Šaltinis
Temos
Lietuvos futbolo federacija (LFF)
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)