Škotijos rinktinės treneriui Billy Starkui buvo nustatytas koronavirusas. Apie tai buvo sužinota rungtynių pertraukos metu.

Škotai testavosi sekmadienį, o tuomet visi atsakymai buvo neigiami. Trečiadienį testai buvo pakartoti, o atsakymai sugrįžo tik ketvirtadienį, jau prasidėjus mačui su anglais.

Škotijos jaunimo rinktinės atstovai suskubo pranešti naujieną anglams, o rungtynės bendru sutarimu pratęstos nebuvo.

Namuose žaidę anglai įpusėjus susitikimui pirmavo 3:1.

Anglijos devyniolikmečių rinktinės gretose žaidė futbolo gerbėjams gerai pažįstami Harvey Elliotas iš „Liverpool“, Tedenas Mengi iš „Manchester United“ ir Luke’as Mathesonas iš „Wolverhampton“.

Škotijos futbolo federacija atsiprašė anglų už susiklosčiusią situaciją bei atšaukė sekmadienį vykti turėjusį atsakomąjį susitikimą.

Atšauktos ir tame pačiame „St. George Park“ stadione šeštadienį vykti turėjusios Anglijos bei Škotijos septyniolikmečių rinktinių rungtynės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją