„AC Milan“ puolėjui pirmą kartą „COVID-19“ užkratas buvo konstatuotas rugsėjo 24 dieną. Tuomet veteranas „Twitter“ socialiniame tinkle paleido sarkastišką žinutę: „COVID-19“ turėjo drąsos mesti man iššūkį. Prastas sumanymas“.

Z. Ibrahimovičius buvo priverstas karantinuotis, praleido trejas rungtynes, tačiau iš namų paviešino vaizdo įrašą, kur intensyviai treniruojasi.

Vienas pajėgiausių italų „Serie A“ klubų po dar vieno testavimo ketvirtadienį paskelbė, kad Z. Ibrahimovičius ir gynėjas Leo Duarte vis dar serga koronavirusu.

Švedo testas turi dukart būti neigiamas, kad jis galėtų sugrįžti į Milano ekipos treniruotes. Spalio 17 dieną „San Siro“ stadione komandos laukia principinė dvikova su „Inter“ futbolininkais.

Net ir be puolėjo „AC Milan“ tvarkosi sėkmingai – „Serie A“ turnyro lentelėje pakilo į antrąją vietą, laimėdamas visas trejas rungtynes ir pasiekdama Europos lygos pagrindinį etapą.

Po sėkmingo paskutinio sezono 6 mėnesių žaidimo Z. Ibrahimovičius pratęsė sutartį su „AC Milan“ dar metams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)