„Neįsivaizduoju, kur galėjau pasigauti tą virusą. Juo labiau, kad visąlaik jaučiausi gerai. Niekas nepasikeitė ir dabar. Apmaudu, kad dėl šios priežasties iškrentu iš rinktinės. Kita vertus, tikiuosi, kad esu toks vienas ir komandos draugų užkrėsti nespėjau“, – sakė D. Barauskas.

Trečiadienį ryte žaidėjams, treneriams ir su D. Barausku kontaktavusiems personalo darbuotojams bei rungtynėse padėjusiems Talentų futbolo akademijos auklėtiniams bus atliekami koronaviruso testai, po jų rezultatų bus priimami tolimesni sprendimai.

„Procesai dėl rinktinių yra derinami su Lietuvos futbolo federacija, o bendri klausimai – su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru. Laikomės ir, kol galutinai neišsispręs šis klausimas, laikysimės visų privalomų reikalavimų, nes kito kelio nėra“, – sakė „Riterių“ direktorius Vladimiras Buzmakovas.

Antradienį popiet taip pat skubiai šaukiamas nuotolinis A lygos valdybos posėdis, kuriame bus aptarta klubų bei Lietuvos futbolo federacijos (LFF) pozicija dėl kitų komandų testavimo bei reikalingų sveikatos saugumo priemonių užtikrinimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)