„Manchester United“ tai didžiausias pralaimėjimas nuo 2011-2012 metų sezono. Tuomet „raudonieji velniai“ 1:6 nusileido „Manchester City“ futbolininkams.

Aikštės šeimininkai po Bruno Fernandeso realizuotų 11 m baudinio 2-ą minutę išsiveržė į priekį, tačiau jų džiaugsmas truko neilgai. Tanguy Ndombele (4 min.) rezultatą išlygino, o Heung-Minas Sonas (7 min.) persvėrė „Tottenham Hotspur“ naudai.


Situaciją dar labiau pasunkino 28-ą min. iš aikštės už smūgį varžovui į veidą pašalintas „Manchester United“ puolėjas Anthony Martialis. Nuo šio momento Jose Mourinho auklėtiniams rungtynės virto lengvu pasivaikščiojimu.


Iki pertraukos įvartį pelnė Harry Kane'as (30 min.) ir H. Sonas (37 min.). Pirmą kartą „Manchester United“ per pirmąjį kėlinį į savo vartus praleido 4 įvarčius. To dar nebuvo klubo istorijoje.


Antroje dvikovos pusėje po įvartį nugalėtojams dar pridėjo Aurier'as (51 min.) ir H. Kane'as (79 min.).


„Manchester United“ 1 – 6 „Tottenham Hotspur“

2' [1 – 0] Bruno Fernandesas (11 m baudinys)
4' [1 – 1] Tanguy Ndombele
7' [1 – 2] Hung-Minas Sonas
28' [raudonoji kortelė] Anthony Martialis („Manchester United“)
30' [1 – 3] Harry Kane'as
37' [1 – 4] Hung-Minas Sonas
51 [1 – 5] Serge'as Aurier'as
79' [1 – 6] Harry Kane'as (11 m baudinys)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)