Lygių varžovų dvikovoje svečiai iš sostinės pasižymėjo nesužaidus net dešimties minučių. Pavojingo išpuolio metu varžovų smūgį atrėmė Deividas Mikelionis, tačiau kamuolys nesėkmingai atšoko į Egidijų Vaitkūną, o nuo jo atsidūrė vartuose – 0:1.

Likusią pirmojo kėlinio pusę aikštėje vyravo lygi kova, tačiau aštresnių momentų nebuvo nei prie vienų, nei prie kitų vartų.

Antrojo kėlinio metu kamuolio kontrolę perėmę Roko Garasto auklėtiniai taip pat turėjo apsiginti ir nuo keleto pavojingų varžovų išpuolių, o patys itin pavojingų epizodų ilgą laiką nesukūrė.

Pačioje rungtynių pabaigoje, 88 min., įtampa pakilo į aukščiausią tašką. E. Vaitkūno smūgį galva praktiškai nuo vartų linijos atmušė Saulius Mikoliūnas, bet, labai panašu į tai, kad jis tą padarė ranka.

Kauniečiai dėl šio epizodo iškart puolė apeliuoti arbitrui Manfredui Lukjančukui, bet šis ne tik, kad nepaskyrė 11 metrų baudinio ir neišvarė iš aikštės S. Mikoliūno, bet ištraukė raudoną kortelę protestavusiam Rudinilsonui.

Per likusį laiką rezultatas taip ir nebepakito.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)