Rijekos mieste vykusiose rungtynėse vietos „Rijeka“ ekipa 1:0 pranoko svečius iš Danijos – „Copenhagen“ futbolininkus. Nors svečių ekipa susitikime turėjo teritorinę persvarą ir sukūrė daugiau pavojingų progų, vienintelis ir kelialapio į Europos lygos grupių varžybų etapą likimą nulėmęs įvartis buvo įmuštas būtent į jų vartus.

Tiksliau, įsimuštas. 20 min. „Rijeka“ komandos puolėjas Franko Andrišajevičius su kamuoliu pasileido į greitą ataką nuo pat aikštės vidurio, iš visų pusių apsuptas oponentų žaidėjų.

Du „Copenhagen“ futbolininkai atsiliko, o du, jau beveik užkirtę kelią kroatui link vartų, netyčia pargriovė vienas kitą.

F. Andrišajevičius smūgiavo ir...pataikė į skersinį, tačiau tuomet kamuolys atsimušė į dar vieno nelaimėlio iš Danijos – gynėjo Peterio Ankerseno kojas ir įskriejo į vartus.

Per likusį laiką daugiau pasižymėti komandoms nebepavyko.

Pažymėtina, kad P. Ankersenas į Kopenhagos ekipą sugrįžo tik praėjusią savaitę iš Italijos Genujos klubo.
„Mums trūko daug ko, sėkmės, energijos susikaupimo. Kaltinti neturime ką. Kai akyse pritrūksta ugnies, sėkmė nusigręžia. Nuvylėme daugybę žmonių, todėl nelieka nieko kito, kaip priimti mums tikrai teksiančią kritiką“, – Danijos televizijai kalbėjo įvartį įsimušęs futbolininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)