Abi komandos, kurių pagrindinis tikslas šį sezoną patekti į pirmąjį ketvertą, čempionato starte neblizga. Londono ekipa, kurią treniruoja buvęs „raudonųjų velnių“ strategas Jose Mourinho, jau prarado 5 taškus per 3 rungtynes. „Spurs“ turi 4 taškus. „United“ per 2 mačus surinko 3.

Praėjusioje dvikovoje garsaus portugalų trenerio auklėtiniai savo aikštėje nesugebėjo palaužti „Newcastle United“ – 1:1. Mančesterio futbolininkai svečiuose 3:2 privertė pasiduoti „Brighton“.
„Premier“ lygoje tarpusavio mūšiuose akivaizdžiai dominuoja „Manchester United“, kuris Londono klubą nugalėjo 35 kartus, 12 sykių sužaidė lygiosiomis ir patyrė tik 9 pralaimėjimus. Praėjusį sezoną dvikova Londone baigėsi 1:1, o Mančesteryje 2:1 triumfavo „United“.

Čempiono vardą ginantis ir taškų per trejas rungtynes nepraradęs „Liverpool“ sekmadienį susitiks su puikiai startavusia Birmingemo „Aston Villa“, kuri praėjusiose pirmenybėse tik per plauką neiškrito iš elitinės lygos. Ši komanda laimėjo abu pirmuosius mačus.

„Liverpool“ praėjusiame mače namie 3:1 įveikė Londono „Arsenal“ futbolininkus, o „Aston Villa“ išvykoje 3:0 sutriuškino į „Premier“ lygą sugrįžusį Londono „Fulham“.

Birmingemo ekipa Anglijos lygoje „Liverpool“ yra nugalėjusi jau 12 kartų, tačiau visose pastarosiose penkiose tarpusavio akistatose pajėgesnė buvo Liverpulio komanda.

Čempiono titulą siekiantis susigrąžinti „Manchester City“ šeštadienį svečiuose išbandys jėgas su solidžiai startavusiu naujoku „Leeds United“. Lidso futbolininkai pirmosiose rungtynėse išvykoje tik po dramatiškos kovos 3:4 nusileido „Liverpool“, o paskui šventė dvi pergales iš eilės. „Miestiečiai“ surinko 3 taškus per 2 mačus.

Šiame čempionate, be „Liverpool“, visas trejas rungtynes laimėjo „Leicester City“ ir kiek netikėtai – Liverpulio „Everton“.

„TV3 Sport“ kanalas ir naujos kartos televizija „Go3“ šį savaitgalį tiesiogiai parodys aštuonerias „Premier“ lygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

spalio 3 d.

14.20 val. „Chelsea“ – „Crystal Palace“,
16.50 val. „Everton“ – „Brighton“,
19.20 val. „Leeds United“ – „Manchester City“,
21.50 val. „Newcastle United“ – „Burnley“;

spalio 4 d.

13.50 val. „Leicester City“ – „West Ham United“,
15.50 val. „Arsenal“ – „Sheffield United“,
18.15 val. „Manchester United“ – „Tottenham Hotspur“,
21.05 val. „Aston Villa“ – „Liverpool“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)