Atsakomosiose paskutinio atrankos turnyro etapo (vadinamųjų atkrintamųjų varžybų) rungtynėse „Dinamo“ namuose 3:0 (2:0) įveikė „Gent“ ekipą iš Belgijos.

9 min. šeimininkus į priekį išvedė Vitalijus Bujalskis, 36 iš 49 min. nuo 11 m žymos po įvartį pelnė Carlosas de Penya ir Gersonas Rodriguesas.

Pirmąjį mačą išvykoje Ukrainos sostinės ekipa laimėjo 2:1.

Paskutinį sykį UEFA Čempionų lygos grupių varžybų etape „Dinamo“ rungtyniavo 2016-2017 m. turnyre.

Tuo metu Vengrijos čempionė Budapešto „Ferencvaroš“ į UEFA Čempionų lygos grupių varžybų etapą pateko daugiau nei po keliasdešimties metų. Vienintelį kartą grupių varžybose ji dalyvavo 1995-1996 m.

Šį kartą bilietą į elitą vengrai nugvelbė namie 0:0 sužaidę su „Molde“ ekipa iš Norvegijos. Pirmasis ekipų tarpusavio mačas buvo pasibaigęs rezultatyviomis lygiosiomis 3:3 – dėl išvykoje pelnytų įvarčių kelialapis atiteko Vengrijos atstovams.

Dar vieną kelialapį į grupių varžybų etapą antradienio vakarą iškovojo Pirėjo „Olympiakos“. Graikijos čempionai Kipre 0:0 pabaigė mačą su atrankos varžybų išsišokėle tapusia Nikosijos „Omonia“. Duris tolyn graikams atvėrė pirmose rungtynėse namie pasiekta pergalė 2:0.

Trys paskutinės UEFA Čempionų lygos grupių varžybų etapo dalyvės paaiškės trečiadienio vakarą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją