„Man City“ namie net 2-5 nusileido „Leicester City“ ekipai, kuriai pergalę nukalė įspūdingas Jamie Vardy benefisas.

Pepo Guardiolos kariauna pirmavo po Riyado Mahrezo smūgio 4-ąją minutę, bet žemė greitai pradėjo slysti iš po „miestiečių“ kojų.

37-ąją minutę J. Vardy realizavo 11 metrų baudinį, 54-ąją minutę jis išvedė „lapes“ į priekį, o 58-ąją minutę anglas realizavo ir dar vieną 11 metrų baudinį.

Jamesas Maddisonas 77-ąją minutę į „Man City“ karstą kalė dar vieną vinį, ir nors Nathanas Ake 84-ąją minutę dar atgaivino viltį, jos galutinai neliko 88-ąją minutę.

„Hat-tricko“ herojui J. Vardy jau atsisėdus ant suolo, į šeimininkų vartus buvo paskirtas trečiasis 11 metrų baudinys, kurį šįkart sėkmingai realizao Youri Tielemansas.

Mančesterio ekipa yra priversta bent mėnesį verstis be dviejų pagrindinių savo puolėjų Sergio Aguero ir Gabrielio Jesuso, kurie gydosi traumas. Juos pavaduoti bando 17-metis Liamas Delapas, šiame mače žaidęs nuo 51-osios minutės.

Nors ir dominavo viso susitikimo metu, krūvą progų tik vienu įvarčiu pavertęs „Tottenham“ klubas namie 1-1 sužaidė su „Newcastle“.

25-ąją minutę Jose Mourinho kariauną į priekį išvedė Lucasas Moura, bet pačioje rungtynių pabaigoje pergalė iš rankų išslydo.

Paskutinę pridėto laiko minutę Ericas Dier baudos aikštelėje palietė kamuolį ranka, o teisėjas po VAR peržiūros paskyrė 11 metrų baudinį.

Baudinį įmušęs Callumas Wilsonas padovanojo „šarkoms“ tašką.

Kitose rungtynėse „Leeds“ 1-0 pranoko „Sheffield United“, O „West Ham“ 4-0 sutriuškino „Wolverhampton Wanderers“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)